Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

tämä on virtuaalihevonen | this is a sim game horse

Pickhills Periwinkle

© kuvaaja ei halua nimeään mainittavan

rotu newforestinponi OMISTAJA lottis VRL-13831
SUKUPUOLI tamma EX-OMISTAJA wishmaster
SYNTYMÄAIKA 10.07.2011 (4-vuotias 03.03.2012) MAAHANTUOJA Nerian, Pickhill NF Farm
SÄKÄKORKEUS 134 PAINOTUSLAJI yleispainotus
rekisterinumero VH14-027-0028 KOULUTUSTASO helppo A, 80cm, noviisi valjakkoajo

Pixi on ihanan lempeä keijukainen, joka kevyesti liitelee elämäänsä eteenpäin. Stressiä ei tämä tamma ole nähnytkään, eikä meidän tallilla kukaan näin rentoa tapausta. Pixi hengailee mielellään narun päässä uusissa ja vanhoissa paikoissa ympäristöä tutkien, se on hieman koiramainen ja tuntuu nauttivan paljon talutuslenkeistä. Vaivaton olemus ja lämmin katse ovat tehneet ponista tallin lasten ehdottoman suosikin. Vaikkei Brigadier toimitakaan minkäänlaista ratsastuskoulun virkaa, on sukulaisten ja tuttavien lapset päässeet Pixin selkään monesti. Tämän kanssa onkin mukava harjoitella hevosten kanssa toimimista, kun ei tarvitse pelätä mitään äkillistä dramatiikkaa. Ainoastaan hoputuksesta Pixi toisinaan hieman äityy luimistelemaan, se kun haluaisi välillä jäädä ihastelemaan maisemia pitkäksikin aikaa. Mitään sen kummoisempaa ei ole kuitenkaan odotettavissa ja neiti jatkaa kyllä matkaa, kun napakasti käskee. 

Ratsuna tämä kimo on kevyt ja sen liike on vaivatonta. Alkuun sininen taivas ja lentelevät linnut saattavat viedä tamman huomiota liiaksi, mutta varsinaisiin alkuverryttelytehtäviin päästessä unohtuu kaikki muu. Pixi on todella miellyttämishaluinen ja rehti poni, eikä sille tuota ongelmia koulukiemurat tai esteetkään. Automaatiksi tätä ei kuitenkaan voi haukkua, sillä Pixi vastaa vain siisteihin apuihin. Selässä on turha hytkyä pohkeineen ja käsineen miten sattuu. Jos tamma kokee, ettei ratsastajalla ole mitään käryä ohjaamisesta, se laahustaa kentän keskelle ja jumahtaa siihen. Potkimiset ja raipan heiluttelut ei auta, ne saavat tamman korkeintaan polkemaan takasiaan. Rauhalliset avut ovat avainsana ja tämä onkin hieno opetushevonen lasten keskuudessa! Esteillä Pixi on reipas ja rehti, kuten tasaisellakin. Hypyissä se tarvitsee ratsastajalta todella vakaan pohkeen ja ohjan tuen, joten aivan aloittelijat eivät pääse esteradoille tämän tamman kanssa, vaikka se kiltti onkin. Kokiessaan tuen jäävän liian vähäiseksi, Pixi yleensä kieltää. Ratsastajan pitäessä homman hanskassa, tamma on kuitenkin mitä suloisin ja reippain esteponi, eikä se pelkää minkäänlaisia erikoisesteitäkään. Maastossa tämä mamma asuisi varmasti vuosikausia jos vain saisi. Heti maastopolulle suunnatessa Pixi rentoutuu silminnähden ja sen askel on rennon rempseää. Metsän siimeksessä voi aivan rauhassa tarkastella itsekin maisemia ja metsän elämää, sillä tamma ei ole laisinkaan säikky. Se kulkee kauniisti monenlaisissa ympäristöissä, eikä pelkää isojakaan vastaan tulevia työkoneita. Kaikki askellajit löytyy tallipihan ulkopuolellakin moitteetta. Pixin askellajit tuntuvatkin pääsevän parhaimmilleen juuri maastossa treenatessa, kun tamma on niin rentoutunut.

© wishmaster

 

Sukutaulu

isä Rumstead Prosper

nf, km

ii. Shandian iii. tuntematon
iie. tuntematon
ie. Rumstead Pansy iei. tuntematon
iee. tuntematon

emä Breezer Bonnie

nf, km

ei. Blazer

eii. tuntematon
eie. tuntematon

ee. Vinney's Perdita

eei. tuntematon
eee. tuntematon

 

Jälkeläiset

syntymäaika varsa isä omistaja
06.12.2015 o. Funfair's Hermino Gillyard Herotico lottis VRL-13831

 

Kilpailukalenteri

ominaisuuspisteet ja kilpailutaso

Hyppykapasiteetti ja rohkeus: 159.67 pistettä

Nopeus ja kestävyys: 0.00 pistettä

Kuuliaisuus ja luonne: 1206.61 pistettä

Tahti ja irtonaisuus: 673.53 pistettä

Tarkkuus ja ketteryys: 438.48 pistettä

Esteratsastuksessa 3/1 tasolla, ominaisuuspisteitä 1181.21

Kouluratsastuksessa 5/4 tasolla, ominaisuuspisteitä 1426.61

Valjakkoajossa 4/3 tasolla, ominaisuuspisteitä 1460.02

Koulutustaso: Helppo A, 80cm, noviisi valjakko

Ominaisuuspisteiden reaaliaikainen tilanne löytyy täältä.

 

Päiväkirja & valmennukset

12.11.2014 | päiväkirjamerkintä | kirjoittANUT wishmaster

Eikö tähän tosissaan saa mitään järkeä?! Ei ole ensimmäinen kerta, kun huvikseni selailen myyntihevosia ja yhtäkkiä olenkin jo trailerin kanssa matkalla hakemaan jonkin sortin heräteostoksia! Niinhän siinä kävi tänäänkin, kun aamukahvia litkiessä eksyin myytävien palstalle.... Ei ole kauaakaan, kun trakehnerkantamme lähes räjähti käsiin ja nyt olisi tarjolla new forestien täydennystä. Ponitalli repee kohta liitoksistaan, jos en pysty hillitsemään tätä vimmaani! Noh, joka tapauksessa päädyin ostamaan kokeilun jälkeen niin kimon Pixin, kuin ruunikon Minxinkin... Eivätkä nämä tosissaan huonoja ostoksia kyllä ole; molemmat ovat niin kauniita ja sieviä, Minx kuulema myös hyvä emä. Jalostuksellisessa mielessä nämä olivat siis oikein kiva lisä tallin aiempien ponien joukkoon. Aloitamme tallityttöjen kanssa yhdessä ponien treenaamisen kilparadoille ja katsotaan sitten kilpatulosten mukaan, milloin teetetään ensimmäiset varsat. Jäädään jännityksellä katsomaan, mitä näistä tulee!

14.10.2015 | päiväkirjamerkintä | kirjoittanut lottis

Wishmaster oli tehnyt myynti-ilmoituksen, jossa myynnissä oli monia upeita newforestinponeja, mutta minun täytyi karsia myytävistä kolme suosikkia, joista teinkin lopulta ostotarjouksen. Sain lähes heti myöntävän vastauksen, joten nyt meidän tallissa on jälleen kolme uutta newforestinponia... Tällä kertaa kaikki tuovat uutta verta talliimme, sillä jokainen näistä ostoksista on evm-sukuisia, joka edistää huimasti meidän kasvatusprojektia, jonka tarkoituksena on saada paljon uutta verta ja uusia linjoja nyffien kasvatukseen. Ensimmäinen ostos oli tämä kaunis yleispainotteinen kimo Pixi-tamma. Upea luonne, upea väri. Ihana poni kerrassaan! Nyt alkaa sitten uusien ponien totuttaminen uuteen ympäristöön, kohta varmaan päästäänkin jo kilpakentille hakemaan menestystä, ennen jälkeläisten suunnittelua!

 

Tämä on virtuaalitalli | This is a sim game stable

Ulkoasu © 2015 VRL-02877 | Ulkoasun kuvat © SN ja mugley (CC 2.0 by-sa)

©2019 Funfair ponies - suntuubi.com