Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

tämä on virtuaalihevonen | this is a sim game horse

Revonhännän Melinda

© Hippios

rotu newforestinponi OMISTAJA lottis VRL-13831
SUKUPUOLI tamma ex-omistajat Amy VRL-10961, Charlotta VRL-12306 ja wishmaster VRL-02889
SYNTYMÄAIKA 15.05.2013 (4-vuotias 15.07.2013) MAAHANTUOJA ei tietoa
SÄKÄKORKEUS 145cm PAINOTUSLAJI yleispainotus
rekisterinumero VH14-027-0109 KOULUTUSTASO helppo A, 120cm

Lindy on herttainen ponitamma mahtavalla estekapasiteetilla. Lindy on kiltti mutta vähän arka ja herkkä. Se säikkyy jonkin verran uusia asioita, mutta kun se saa hetken haistella kammotusta, se merkitsee sen vaarattomaksi eikä pelkää sitä enää. 

Hoitaessa Lindy on hyvin utelias, mutta hieman kuitenkin arka, joten se tarvitsee rauhallisen hoitajan. Se seisoo aina kiltisti aloillaan ja tutkii hoitajan taskuja, kunhan ensin on varmistanut ettei ihminen ole vaarallinen. Se antaa laittaa varusteet hyvin, mutta satulavyön kiristys on ainoa asia mistä Lindy ei pidä, silloin se näyttää hyvin hapanta ilmettä ja saattaa näykkiä. Taluttaessa seuraa kiltisti perässä. 

Ratsastaessa Lindy on reipas, herkkä ja kuuliainen, joten se on mukava ratsastaa. Esteillä Lindyn todellinen pirtsakka luonne tulee hyvin näkyville. Se saattaa kuumua vähän hypätessä, mutta se on hyvä esteillä ja pitää hyppäämisestä. Lindyn ravi on pehmeä mutta reipas ja siellä on helppo istua. Samoin laukka, pehmeää mutta rytmikästä ja siellä on helppo istua. Lindy tykkää maastoilla ja sen kanssa onkin mukava samoilla metsässä!

© wishmaster

 

    

 

Sukutaulu & sukuselvitys

isä My Memory Lane

nf

ii. Applejack iii. Hidden Assets
iie. Little Drifter
ie. Harley iei. Nottachance
iee. Cracker

emä Revonhännän Mindylee

nf

ei. Gatsby

eii. Gizmo
eie. Lindsay

ee. Revonhännän Marikki

eei. Extra Credit
eee. Moonwind Molly

Jälkeläiset

syntymäaika varsa isä omistaja
01.12.2015 t. Funfair's Magic Merry Mr. Picabo lottis VRL-13831
08.05.2016 t. Funfair's Meliore Gibb Gerumpel Calla VRL-11247

 

Kilpailukalenteri

ominaisuuspisteet ja kilpailutaso

Hyppykapasiteetti ja rohkeus: 1207.74 pistettä

Nopeus ja kestävyys: 96.77 pistettä

Kuuliaisuus ja luonne: 1868.98 pistettä

Tahti ja irtonaisuus: 726.09 pistettä

Tarkkuus ja ketteryys: 0.00 pistettä

Kouluratsastuksessa 6/4 tasolla, ominaisuuspisteitä 2595.07

Esteratsastuksessa 7/6 tasolla, ominaisuuspisteitä 3076.72

Koulutustaso: Helppo A, 120cm

 

Ominaisuuspisteiden reaaliaikainen tilanne löytyy täältä.

 

Päiväkirja & valmennukset

16.05.2015 | päiväkirjamerkintä | kirjoittANUT wishmaster

Linda saapui tänään tänne Saksaan Suomen maaperältä! Olin erittäin innostunut ihka omasta tulevasta kilpa- ja siitostammastani, sillä ennestään minulla oli ponikantaa ylläpitämässä vain orini Painswick Théo sekä liisingissä ollut Sofia v. Harley, josta jäikin Nappi-varsa kotiin kasvamaan. 

Linda sai heti ensimmäisenä tutustua Napin kanssa ja tammat tuntuivatkin tulevan oikein hyvin toimeen keskenään. Linda olisi varmasti hyvä opettaja rempseälle ponivarsalle, jolta tuntui olevan välillä todellisuuden taju hukassa. Ensimmäinen päivä tämän kimon tamman kanssa sujui oikein mukavasti uusiin tiloihin ja kavereihin tutustuessa; Linda ja Nappi jäivät laiduntamaan heti keskenään ilman minkäänlaisia konflikteja.

Huomenna sitten kokeilemaan ratsastusta tällä uutukaisella kaunottarella!

14.10.2015 | päiväkirjamerkintä | kirjoittanut lottis

Lindy oli kiertänyt lukemattomissa kodeissa pienen elämänsä aikana kunnes tamma saapui yhdessä kahden newforestinponin kanssa Funfair Poniesiin lokakuun puolivälissä. Minun ei tarvinnut hetkeäkään miettiä tammasta tarjotessani, kun näin myynti-ilmoituksen netissä. Erikoinen nimi newforestinponien keskuudessa suomalaisuudestaan mutta kuitenkin kaunis nimi vakuuttivat minut heti. Lindy kuitenkin vielä vakuutti minut upeilla lahjoillaan esteratsastuksessa, sekä omalla kiltillä luonteellaan. Tamma omaa myös kauniin ja siron rakenteen. Oiva pakkaus siis erityisesti esteratsujen jalostuksessa rakenteellisesti kuin ominaisuuksiltaan. Todella tärkeä ja mielenkiintoinen tamma siis kysessä ajatellen newforestinponiemme kasvatusta tulevaisuudessa Funfair Poniesissa. Menestyviä evm-sukuisia poneja ei ole koskaan liikaa, varsinkaan newforestinponien keskuudessa. Toivotaan, että voimme antaa Lindylle rakastavan ja loppuelämän kodin, ettei kauniin tamman tarvitse enää kiertää koteja etsien omaansa!

 

Tämä on virtuaalitalli | This is a sim game stable

Ulkoasu © 2015 VRL-02877 | Ulkoasun kuvat © SN ja mugley (CC 2.0 by-sa)

©2019 Funfair ponies - suntuubi.com