Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

tämä on virtuaalihevonen | this is a sim game horse

Dusthill Supersweet

© Stall Hazelberg

rotu amerikan miniatyyrihevonen OMISTAJA lottis VRL-13831
SUKUPUOLI tamma KASVATTAJA Dusthill Farm, USA
SYNTYMÄAIKA 19.02.2015 (4-vuotias 30.08.2015) MAAHANTUOJA MT
SÄKÄKORKEUS 89cm PAINOTUSLAJI valjakkoajo ja askellajiratsastus
rekisterinumero VH15-177-0074 KOULUTUSTASO noviisi valjakko, pleasure driving

Joskus nimi on enne; Söötistä todellakin kasvoi niin virallisen nimensä kuin lempinimensä veroinen supersuloisuus! Vähän kuin koiranpentu. Soman ulkokuoren alla on pippurinen, tammamainen oikutteluja, joka sentään tekee työnsä aina täysillä ja on kuuliainen työkaveri.

Kuuliaisuus vain saisi näkyä hoito- ja käsittelytilanteissakin; kirjava minitamma osaa olla ärsyttävä kiukkupylly sille päälle sattuessaan. Aina minin niskojen nakkelulle ei edes löydy kunnon syytä, vaan talliväki joutuu kuittaamaan ne tyhjänpäisevä diivakiukkuiluna. Joskus Söötti vetää herneen nokkaan turhan kovasta tai pehmeästä harjasta, turhan lämpimästä tai kylmästä pesuvedestä, loimittamisesta, turhan kauan kestävästä kengityksestä… Ihan joka päivä jokainen asia ei kiukuta, vaan Söötti osaa käyttäytyä erittäin mallikelpoisesti niin halutessaan. Jollei kiukkupäivien mielenilmauksia oteta lukuun, mini on oikeasti hyvin simppeli, mutkaton hoidokki, joka ei saa sätkyä suihkepullon tai klipperin äänestä tai näe pesarin kaivossa krokotiileja. Ainoastaan eläinlääkärille Söötti irvistelee aina, vaikkei välttämättä sen kummempaa teekään (joskus tamma polkee etustaan tai näykkii). Sööttiä taluttaessa saa kulkea melkein puolijuoksua, sillä neiti ei odota ketään eikä mitään. Nyt muuten mennään! Tamma ei pysähtele syömään tai vinkumaan kavereille, mutta meno on kova, oltiin sitten menossa tarhaan, talliin tai minne tahansa. Lastaus ja kuljetus sujuvat vaivatta, kunhan mahdollinen matkaseura ei ärsytä Sööttiä. Se on sitten ihan oma lukunsa, mikä Sööttiä milloinkin ärsyttää. Kiukutessaan mini kuopii, potkii ja vinkuu sellaisella vimmalla, että kyydissä voisi kuvitella olevan isompikokoinen kaveri.

Kaikki kiukku katoaa, kun ruvetaan töihin. Humputteluravihölkät kentällä tai maastossa eivät sitten ole työntekoa, ainakaan Söötin mielestä. Söötti on herkkä, kuuliainen, eteenpäinpyrkivä ajettava, lähes täyden kympin vaunuhevonen. Pienellä kirjavalla on melko komeat liikkeet, hyvin rakentuneet, elastiset ja kevyet, sekä melkoisen näyttävät. Lisäksi Söötiltä löytyy egoa… siis karismaa – aikamoinen paketti, eikö? Erityisen paljon Söötti nauttii koulu- ja tarkkuuskokeiden treenaamisesta. Maratonkokeet eivät ole ihan niin minin mieleen (etenkään vesiesteet, hyh hyh väärä lämpötila ja joku limainen sammakko!!), mutta jos ohjastaja pyytää kunnolla eikä vain ”vooooi mentäiskö nyt” -tyylillä, Söötti kyllä uhmaa kaiken maailman kurnuttajia sekä väärin lämpösäädettyä lätäkköä.

Kisapaikoilla Söötti kiljuu minkä kerkeää, sillä HUOMASIVATHAN KAIKKI, KUNINGATAR SAAPUI!! Käsihevosalueella arabimaista showravia esittelevä mini on hieman raskas, ärsyttävä hoidokki, joka ei halua pysyä paikoillaan, kävellä tai tehdä oikein muutakaan kuin kiljua ja ravata. Onneksi valjastuksen jälkeen Söötti tekee ryhtiliikkeen; nyt ollaan töissä, vieläpä yleisön edessä. Parasta siis olla oikein ekstraupea, jotta kaikki ihanat ruusukkeet, pokaalit ja palkintokukat tulevat HÄNELLE. Siis hänhän tässä kaiken työn tekee, ohjastaja on ihan vain rekvisiittaa. Tammat…

© Lissu T., kiitos 

Sukutaulu

isä Supertough

amh, km

ii. Immortalion iii. tuntematon
iie. tuntematon
ie. Sall's Taranya iei. tuntematon
iee. tuntematon

emä Dusthill Sisilia

amh, rtkrj

ei. Eternal Ember

eii. tuntematon
eie. tuntematon

ee. Cocopuff

eei. tuntematon
eee. tuntematon

 

Jälkeläiset

syntymäaika varsa isä omistaja
00.00.0000 o/t. varsa vanhempi omistaja

 

Kilpailukalenteri

porrastettujen ominaisuuspisteet ja kilpailutaso

Hyppykapasiteetti ja rohkeus: 2.25 pistettä

Nopeus ja kestävyys: 0.97 pistettä

Kuuliaisuus ja luonne: 684.86 pistettä

Tahti ja irtonaisuus: 0.00 pistettä

Tarkkuus ja ketteryys: 877.18 pistettä

Valjakkoajossa 1562.04 ominaisuuspistettä (vaikeustaso 4)

Valjakkoajo maksimitaso: 3

Valjakkoajo koulutustaso: noviisi

 

Ominaisuuspisteiden reaaliaikainen tilanne löytyy täältä.

arj sijoituksia 0, joista voittoja 0
00.00.0000 kutsu, luokka, tulos 00.00.0000 kutsu, luokka, tulos

 

Tämä on virtuaalitalli | This is a sim game stable

Ulkoasu © 2015 VRL-02877 | Ulkoasun kuvat © SN ja mugley (CC 2.0 by-sa)

©2019 Funfair ponies - suntuubi.com