Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

tämä on virtuaalihevonen | this is a sim game horse

Saphyria

© Hippios

rotu newforestinponi OMISTAJA lottis VRL-13831
SUKUPUOLI tamma KASVATTAJA Melina, Runoratsut
SYNTYMÄAIKA 22.09.2015 (4-vuotias 28.12.2015) MAAHANTUOJA -
SÄKÄKORKEUS 142cm PAINOTUSLAJI esteratsastus
rekisterinumero VH15-027-0386 KOULUTUSTASO 110cm

Riia on hyvin kiltti ja rauhallinen ponitamma. Emänsä tapaan se ei koskaan tekisi pahaa kärpäsellekään. Riia nauttii erityisesti saamistaan rapsutuksista ja hellyydenosoituksista, eikä mieluusti olisi koskaan yksin. Ponitamma nauttii myös erityisesti huomion keskipisteenä olemisesta ja onkin välillä hyvin huomionhakuinen ja tekeekin jos jonkinmoisia ponimaisia vinkeitä huomion saavuttamiseksi. Hoidettaessa tamma on kuitenkin hyvin lempeä ja seisookin kiltisti paikoillaan. Tammasta saisi myöhemmällä iällä varmasti loistavan terapiaponin!

Ratsastaessa Riia toimii omalla moottorillaan, eikä myöskään tahdo sietää raippaa ratsastajan apuna. Tamma kyllästyy myös ratsailla helposti, varsinkin kouluratsuna ollessaan ja tarviikin erilaisia virikkeitä treenin onnistumiseksi. Esteillä Riia jaksaa harjoitella ahkerammin ja nauttiikin vauhdin tuomasta hurmasta suuresti. Maastoillessa mukavan leppoinen kaveri, jonka kanssa varsinkin ilman satulaa tehdyt reissut ovat mahtavia.

  

Sukutaulu

isä Ch Nerian Morton

nf, rn

KTK-II, YLA2

ii. Mistreviel's McRighton iii. Lucifer
iie. Gemstone Diva S
ie. Weretkhetes iei. Emar's Danijar
iee. Willemieke

emä Poniniemen Skyra

nf, rnkm

KTK-III, YLA2, ERJ-I, KRJ-I, NFL-I, EV-I, KV-III

ei. Silverstrands Sebastian

eii. Silverstrands Salvador
eie. Silverstrands Whiteone

ee. Lynshamn Bera

eei. Perthil Comet's Master
eee. Lynshamn Beatrice

 

Jälkeläiset

syntymäaika varsa isä omistaja
00.00.0000 o/t. varsa vanhempi omistaja

 

Kisakalenteri

porrastetut ominaisuuspisteet ja kilpailutaso

Hyppykapasiteetti ja rohkeus: 1238.01 pistettä

Nopeus ja kestävyys: 69.96 pistettä

Kuuliaisuus ja luonne: 1323.45 pistettä

Tahti ja irtonaisuus: 68.45 pistettä

Tarkkuus ja ketteryys: 7.49 pistettä

Esteratsastuksessa 2561.46 ominaisuuspistettä (vaikeustaso 6)

Esteratsastus maksimitaso: 5

Esteratsastus koulutustaso: 110cm

 

Ominaisuuspisteiden reaaliaikainen tilanne löytyy täältä.

 

Päiväkirja & valmennukset

27.08.2016 | päiväkirjamerkintä | kirjoittANUT kasvattaja

Aivan liian hektinen kesäni läheni jo elokuun loppua, kun sain vihdoin raivattua tilaa kalenteriini seuraavaa kasvattivierailua varten. Aikaisemmat kyläilyt olivat olleet varsin suomenhevospainotteisia, joten oli mukava päästä välillä kurkkaamaan, mitä maailmalle lähteneelle ponikasvatille kuului. Reissu oli poikkeuksellinen myös sen puolesta, että se vaati lentomatkan Iso-Britannian tantereelle. Olin saanut sovittua myös muita hoidettavia asioita parin päivän pituiseen reissuuni, ja siksi otin heti hotelliin saavuttuani yhteyden lottikseen, ja sovin sopivan ajankohdan vierailulleni.

Funfair Poniesin pihapiiri oli omaan, syksyn kynnyksellä mudansekaiseen kotipihaani verrattuna äärimmäisen hyvin hoidetun näköinen. Pienet sievät ponit kurkistelivat tarhoistaan ajaessani niiden ohitse, ja viimein saavuin tallin edustalle ja törmäsin lottikseen. Sain lämpimän vastaanoton ja kattavan esittelykierroksen tallin tiluksien ympäri, kunnes saavuimme tutunnäköisen ponin tarhalle. Poni kantoi nykyään nimeä Riia, ja vaikka pienen pieni Saphyria oli lähtenyt valloittamaan maailmaa jo hentoisena varsana, se muistutti yhä niin paljon emäänsä, ettei oman kasvatustyön tuloksista päässyt erehtymään.

Lottis pujotti Riian päähän riimun ja talutti sen perässämme talliin. Vaihdoimme samalla tiuhaan tahtiin ponin kuulumisia, ja sain selville, että kisaurakin oli päässyt jo hyvään vauhtiin. Kuuntelin rinta rottingilla, miten hieno ratsu Riiasta oli kasvanut, ja lopulta pääsin itsekin kokeilemaan ponia esteillä. Lottis oli rakentanut tallin maneesiin esteradan, jota lähdimme Riian kanssa alkulämmittelyiden jälkeen ylittämään. Pieni, ketterä poni toimi pienen alkukankeuden jälkeen allani kuin unelma, ja niin ratsastuksesta kuin koko reissustakin jäi hyvä mieli ja paljon mukavia muistoja. Kotimatkalla katselin puhelimestani lottiksen nappaamia kuvia, ja tuumin tyytyväisenä, että olin onnistunut myymään Riian erittäin hyvään kotiin.

 

Tämä on virtuaalitalli | This is a sim game stable

Ulkoasu © 2015 VRL-02877 | Ulkoasun kuvat © SN ja mugley (CC 2.0 by-sa)

©2019 Funfair ponies - suntuubi.com