Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Arvostelut

Arvostelija: Papukaija, Paris Warmbloods

Päiväys: 20.12.2014

Alkukommentti: Hienot ja yksinkertaiset sivut! En ensiksi huomannut sivujen olevan suntuubissa, joten ihmettelin ulkoasun hienoutta, koska luulin tallin olevan domainilla :D

Plussat ja miinukset:
+ Yksinkertaisuus on valttia!
+ Upea ulkoasu
+ Taidolla toteutetut sivut
+ En huomannut montaa kirjoitusvirhettä (muutaman bongasin)
+ Hieno CCS
+ Mukavaa ja rentoa kasvatustoimintaa
- Ne muutamat pienet kirjoitusvirheet
- Tallia ei ole reikisteröity VRL:oon? Mutta hevoset on sinne rekisteröitävä? (hieman hämmennyin)

Sanallisesti: Hienot suntuubisivut, jotka on taidolla kasaan väsätty. Mukavan rentoa kasvatustoimintaa ponirotujen parissa. Muutaman pienen kirjoitusvirheen bongasin, mutta ne eivät suurta miinusta tuo. Itseäni ainakin hämmennytti se, että myyntiehdoissa sanottiin kasvattien rekisteröiminen VRL:oon, mutta talli ei kuitenkaan se alaisena ole...? Tämä ei haittaa, mutta hämmennytti vain ;)

Arvosana:


Arvostelija: Hirmu, Metsäpuro

Päiväys: 17.01.2015

Plussat ja miinukset:
+ Hieno ja erittäin siisti ulkoasu
+ Lyhyehkö ja ytimekäs etusivun teksti, kertoo kaiken oleellisen
+ Tekijänoikeudet merkitty hyvin ja kunnossa
+ Hevosilla selvät ja yhtenäiset sivut
+ Hevosten, joilla luonne on kirjoitettu, luonteet ovat hyvin kirjoittuja ja pitkiä
+ Päiväkirja & Valmennukset -osioita on kiva lukea
+ Kasvattamisesta kerrotaan hyvin
+ Selvät myyntiehdot
+ Kasvatit merkitty selvästi
+ Ahkeraa kilpailemista
+ Ylläpitäjä vaikuttaa mukavalta
+ En havainnut kirjoitusvirheitä
- Kaikilla hevosilla ei ole luonteita

Sanallisesti: Siisti ja aktiivinen sivu. Vähän epävarma olen nuiden pelkkien merkintöjen (SN, kuvaaja ei halua nimeään mainittavan), suhteen. Kuitenkaan kun en nuista tarkemmin tiedä, niin en ala sakottamaan. Myöskin osalta hevosista puuttuu luonteet, mikä vähentää myös arvosanaa.

Arvosana: 9-


Arvostelija: riika, Hukkateillä

Päiväys: 02.02.2015

Sanallisesti: Jo heti sisälle astuessani sivusto antoi sellaisen kuvan, että Funfairissa keskitytään ponien hyvinvointiin kovalla panostuksella sekä kisaamiseen intohimoisesti. Sivuston ulkoasu on siisti ja erittäin upea! Vaikka ei itse tekemä olekaan, taitaa olla tilaustavaraa, joka on parempi kuin vapaasti kopiointi sivulta hommattu ulkka. Tykkäsin kovasti raikkaasta tunnelmasta sekä värien käytöstä ja kuvien sommittelusta, joka antaa ammattimaisen kuvan tallille. Koodit ovat myös erittäin ihanat ja ihastuin otsikko 1:seen. Pääkategorioita on sopivasti ja erittäin toimiva idea laittaa tammat ja orit eri pääkategorioihin. Joskus näkee että tämän takia kategorioita tulee miljoonia navigaatioon, mutta täällä tämä järjestely on erittäin toimiva. Etusivun teksti oli aika lyhkäinen ja tyhjää tilaa oli valtavan paljon. Tekstistä tuli kuitenkin selville kaikki tarvittava, eikä kirjoitusvirheitäkään löytynyt. Koristekuva on juuri passeli etusivun tueksi ja raikkaudellaan sopii ulkoasun. Kopiointi oikeudet on kunnossa ja selvästi esillä, hatunnosto tästä. 

Hevosten kategorioista linkistä linkkiin hyppimistä on suht paljon, mikä antaa ehkä hieman sekavan kuvan. Toisaalta jos hevosten esittelytiedot tahtoo pitää noin suurina, ei paljoakaan muita vaihtoehtoja ole kuin tehdä linkistä linkkiin hyppimistä. Itse hevoset osio oli kuitenkin siisti ja kaikki tarvittavat pikkutiedot on esillä. Itse hevosen sivut on erittäin toimivat, tiedot ovat hyvässä järjestyksessä ja valmennukset sijoitettuna div taulukkoon niin ei venytä sivujen pituutta aivan kilometrien mittaisiksi. Kaikki linkit näyttäisivät toimivan ja mitään pahemmin erikoista ei pistänyt silmääni. Hyvää työtä siis olet tehnyt.

Kasvatus osio on erittäin toimiva ja koristekuva on jälleen hyvässä paikassa. Tekstiä on juuri sopivasti ja yhdellä vilkaisulla tulee nähtyä selvästi myyntisääntöjä ja kaikki tärkeimmät asiat jalostukseen liittyen. Kasvattejakin näyttäisi olevan jo ihan mukava määrä, toivottavasti niitä saadaan vielä lisää tulevaisuudessa.

Tiivistettynä Funfair on erittäin ammattimainen ponitalli, jossa vallitsee mielestäni ihana tunnelma. Toivottavasti tallilla on edessään pitkä tulevaisuus!

Arvosana: 9½


Arvostelija: Lionheart, Leijonanluola

Päiväys: 02.03.2015

Plussat ja miinukset:
+ Upea ulkoasu, selvästi panostettu
+ Hauska nimi tallilla c:
+ Aktiivinen ja mukava ylläpitäjä
+ Hevosilla kattavat tiedot
+ Siisti hevoslistaus
+ Hyvin ja selkeästi kirjoitetut tekstit
+ Koristekuvia
+ Tekijänoikeudet merkitty hyvin
- Pari kirjoitusvirhettä
- Etusivun teksti voisi olla pitempi
- En löytänyt esittelyä tallista, sitä jäin kaipaamaan

Sanallisesti: Upea virtuaalitalli, johon on selvästi käytetty aikaa. Selasin sivuja mielelläni läpi ja rakastuin hevoslistaukseen, ulkoasusta puhumattakaan. Kerrassaan upea! Paljoa en pahaa sanomista löytänyt, ja nuokin ovat helposti korjattavissa. :)

Arvosana: 9+


Arvostelija: skeleton, Karma

Päiväys: 13.12.2015

Plussat ja miinukset:

+ hieno ulkoasu
+ laadukkaat tekstit
+ suuri hevoskatras
+ hevosilla siistit ja nätit sivut
+ paljon kasvatteja
+ todella suloinen nimi tallilla!
- vain vähän kuvailua tallin ympäristöstä
- kasvatus-sivulla koristekuva ei jostain syystä näy
- vieraskirjan teksti on valkoista, eli sitä ei näy

Sanallisesti: Funfair on oikein sievä ponitalli, niin ulkoisesti kuin sisäisestikin. Teksti on laadukasta, eikä selkeitä kirjoitusvirheitä tullut bongattua. Tallin kasvatustoiminta näyttää kukoistavan, sillä kasvatteja on jo monen monta! Muutamista miinuksista huolimatta oikein kaunis kokonaisuus.

Arvosana:


Arvostelija: Miltsu., Breawa

Päiväys: 22.12.2015

Sanallisesti: Kylläpä on kiva otsikko ulkoasussa! Maailmanpyörä ja ilotulitteet tuovat juurikin sitä huvipuistomaisuutta, mutta poni pitää tehokkaasti mielessä että kyseessä on talli. Ulkoasu on kuitenkin melko tumma, lukuunottamatta vaaleaa tekstialuetta. Ponien ilmestyminen ns lajittelulinkkien alle onkin varsin kekseliästä ja jotain mihin en ole aiemmin törmännyt! Laaja valikoima niin newforestaja kuin shetlanninponejakin. Ponit on listattu jotenkin todella houkuttelevasti, kaikki näyttävät valtavan kivoilta! Kasvattustoiminta näyttää aktiiviselta.


Arvostelija: Mira, Vrt Kivisydän

Päiväys: 04.01.2016

Plussat ja miinukset:
+Ulkoasu on siisti ja hieno
+Etusivu on siisti ja selkeä, sekä kuva piristää etusivua mukavasti
+Hevoset on jaoteltu erittäin selkeästi ja niiden sivut ovat selkeät
+Kasvatuksesta on kerrottu paljon ja selkeästi
-Vieraskirja on jotenkin hiukan "tylsä"
-Suosittelemme kohdassa olet kirjoittanut "ihania nyffejä", se pistää silmään, koska muuten olet kirjoittanut huolella kaiken.

Sanallisesti: Saapuessani tallin sivuille, en voinut olla ihailematta ulkoasua! Yleisesti tumman ulkoasut eivät minua viehätä, mutta täällä tummat värit vain olivat niin luonnollisia. Tekstit olivat hyvin kirjoitettuja ja hevosten sivut olivat kivasti "jaoteltu". Koristekuviakin oli ihan mukavasti. Oikeastaan ainut oli, että vieraskirja on jotenkin hiukan sellainen tylsähkö. En oikein tiedä mikä siinä on sellaista.

Arvosana:

 

Tämä on virtuaalitalli | This is a sim game stable

Ulkoasu © 2015 VRL-02877 | Ulkoasun kuvat © SN ja mugley (CC 2.0 by-sa)

©2019 Funfair ponies - suntuubi.com