Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

tämä on virtuaalihevonen | this is a sim game horse

Funfair's Londonlion

© VRL-05186

rotu newforestinponi OMISTAJA lottis VRL-13831
SUKUPUOLI ori KASVATTAJA Funfair Ponies
SYNTYMÄAIKA 10.09.2015 (3-vuotias 11.11.2015) MAAHANTUOJA -
SÄKÄKORKEUS 143cm PAINOTUSLAJI yleispainotus
rekisterinumero VH15-027-0334 KOULUTUSTASO helppo A, 110cm, CIC1

Lisko on oikein kiva, juuri sellainen poni, josta kaikki tykkäsivät ratsastuskouluilla. Ori on luonteeltaan hyvin kiltti ja ystävällinen, se ei tekisi pahaa kellekään. Hoitaessa Lisko seisoo sievästi paikallaan ja katselee ympäristöään korvat hörössä ja makupalojen toivossa. Oria saa puunata vaikka tuntitolkulla, eikä se sitä haittaa. Kaviot Lisko nostaa pyytämällä, eikä peseminen letkullakaan saa sen mieltä järkkymään. Varustaminen sujuu kuin tanssi ja niin poni onkin valmiina töihin. Taluttaessa Lisko kulkee nätisti vierellä, mitä nyt joskus saattaa varovaisesti pyrkiä ruohotupsuja tai pudonneita heinänkorsia kohti.

Selästä käsin Lisko on mitä ihastuttavin ystävä. Se reagoi apuihin, muttei hötkyile. Tekee sen mitä pyydetään, muttei ylimääräisyyksiä. Kouluratsuna poni taipuu oikein nätisti ja se on helppo saada kulkemaan oikeinpäin. Orilla on myös hyvä rakenne, jonka ansiosta väistöt ja taivutukset sujuvat varsin mallikkaasti. Esteillä Lisko on kuuliainen, reipas ja hyppää epäröimättä esteen kuin esteen. Ratsastajan kuitenkin pitää esteillä olla valppaana, että ponnistuspaikat osuvat kohdalleen, niitä Lisko ei itse osaa katsoa, vaan hyppää kyllä huonoistakin paikosta, mutta silloin lopputuloskin on melko huono. Hyville paikoille on kuitenkin helppo päästä, sillä Liskolla on kivan tasainen laukka, jota pystyy säätelemään kevyillä avuilla. Maastoilusta Lisko nauttii. Se kulkee innokkaasti eteenpäin ja höristelee uusille asioille. Rennoilla maastoretkillä Lisko myös nauttii pienten esteiden ylittämisestä tai uimisesta. Talvisin hangissa laukkaaminen on yksi Liskon lempijutuista! Kenttäkilpailuiden maastoesteradoilla Lisko aistii ratsastajan ja ympäristön tunnelmaa ja keskittyy suoritukseen ja tehtäviin tarkasti. 

Lisko on kaiken kaikkiaan varsinainen unelmaponi, mutta yksi huonompi tapa silläkin on: se ei viihdy yksin ollenkaan. Jos Lisko jää yksin talliin, on paukutus ja hirnuminen kovaa. Tarhasta lisko tulee aidan yli heti, jos sen pitäisi jäädä sinne yksin. Traileriin yksin meneminen on maailman kamalinta ja maastossa ja kentälläkin on mukavampaa jos on joku kaverina. Ratsastaessa tosin ratsastaja saa vaikutettua Liskoon ja saa sen kyllä keskittymään tehtäviin, vaikka kavereita ei ihan vieressä olisikaan.

© Mette VRL-13589

Sukutaulu

isä Callaway Legolas

nf, rnvkk

ii. Jackfields Lionblaze iii. Jackfields Endgame
iie. Wilting Violet

ie. Ch Sweet Mayday

KTK-III

iei. Sol Oi Yorobird
iee. Sweet Daylight

emä Fizz Beautie

nf, rn

ei. Beauty&Beast

KTK-I

eii. Burleys Soloman
eie. Clords Merlina

ee. VIR MVA Ch Fantaco

KTK-III

eei. Lion King
eee. GFR Your Lover
tyhjä

 

Jälkeläiset

syntymäaika varsa emä omistaja
00.00.0000 o/t. varsa vanhempi omistaja

 

Kisakalenteri

sijoituksia 0, joista voittoja 0
00.00.0000 kutsu, luokka, tulos 00.00.0000 kutsu, luokka, tulos

 

Tämä on virtuaalitalli | This is a sim game stable

Ulkoasu © 2015 VRL-02877 | Ulkoasun kuvat © SN ja mugley (CC 2.0 by-sa)

©2019 Funfair ponies - suntuubi.com