Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

tämä on virtuaalihevonen | this is a sim game horse

Roscoff Moonbeam

©

rotu newforestinponi OMISTAJA lottis VRL-13831
SUKUPUOLI ori KASVATTAJA Roscoff
SYNTYMÄAIKA 17.11.2017 (3-vuotias 20.01.2018) MAAHANTUOJA -
SÄKÄKORKEUS 139cm PAINOTUSLAJI yleispainotus
rekisterinumero VH00-000-0000 KOULUTUSTASO Helppo A, 100cm

Monni on perinyt emältään kamalan päättäväisen luonteen, adjektiivin oikeassa merkityksessä. Tämän herran kanssa touhutessa tarvitset todellakin pitkän pinnan, mikäli yhteistyöhön haluat päästä. Liian paljon löysiä sille ei kuitenkaan kannata antaa, ettei homma mene ihan ranttaliksi. Ori rakastaa ylikaiken esiintymistä muille, erityisesti tuntemattomille ihmisille, sekä tottahan toi myös tammoille. 

Hoitotoimet sujuvat yleensä hyvin, mitä nyt Monni uteliaana yrittää kääntyillä ja pyöriä sinne suuntaan, missä saattaisi tapahtua. Joskus saa tosissaan käskyttää oria pysymään paikoillaan, jotta esimerkiksi varustamisesta tulee mitään. Kavionpuhdistus saattaa joskus tuoda ongelmia, ihan vain koska Monni niin haluaa. Muutaman kerran ärähtäminen toki auttaa ongelmaan, mutta ori haluaa testata usein erityisesti tuntemattomia hoitajia taikka vanhojen tuttujen huumorintajua. Vaikka Monni rakastaa esiintymistä ja muutenkin puunaamista, veden alle sitä on välillä kovin vaikeaa saada. Usein se kuitenkin tajuaa, että tammatkin tykkäävät kun karva taas kiiltää puhtaana. Letittämiset ja harjaamistuokiot ovatkin orin lempipuuhaa. Tämä rakastaa kaikenlaista pynttäytymistä, ja ori onkin varmaan tallin pahin ulkonäöstään piittaava. Sitä harvoin näkee siis piehtaroimassa, turkin likaantumisen ja pesutuokioiden pelossa varmaan. Taluttaessa Monni käyttäytyy yleisesti ottaen kiltisti, mitä nyt pää kääntyy tarvittaessa lähes 180 astetta, jotta se vain pysyy draamalaamana perillä ympärillä tapahtuvasta. Nätisti se muutoin rinnalla kävelee, eikä koskaan yritä rynniä yli.

Ratsastaessa Monni on reipas liikkeinen ja aktiivinen poni, kunhan sen vain saa oikealle moodille. Usein se on hyvin utelias tarkkailemaan kaikkea ympärillä tapahtuvaa, mutta ratsastajan ollessa topakkana tämänkin saa loppumaan. Orille on kuitenkin hyvin tärkeää näyttää hyvältä muiden silmissä. Joskus siis on havaittavissa myös yliyrittämistä. Monni nauttii niin esteistä, kuin koulustakin mikä näkyy loistava tasona molemmissa. Sillä ei ole niin sanottua ykköslajia, vaan mieluummin se treenaa molempia tasaiseen tahtiin kumpaankaan kyllästymättä. Ori viihtyy parhaiten hyvin varustellussa maneesissa, kuin ulkona sateisessa maastossa. Kilpailuissa poni osaa todellakin esiintyä edukseen. Toki vieraat uudet tammat kiinnostavat kilpailupaikoilla, mutta itse suorituksen se jaksaa tehdä täysillä. Yliyrittämistä tuomarien edessä tulee kuitenkin välttää.

 

Sukutaulu

isä It's Fear Flaith

nf, rnkm

ii. Acer PICA

ei virtuaalimaailmassa

iii. Science Fiction
iie. We're No Angels

ie. It's All Fabulous

KRJ-II

iei. It's All Knight
iee. It's All Sandy

emä Ravenscroft Playpudding

nf, rn

KTK-II

ei. VIR MVA Ch Rippingham Ripper

KTK-I

eii. Devoetrees Daggerdance
eie. Rippringham Robberina

ee. Ch Pitperth Puddingbug

KTK-II

eei. Kilcrash Spike
eee. Pitperth Kennedy

 

Jälkeläiset

syntymäaika varsa emä omistaja
00.00.0000 o/t. varsa vanhempi omistaja

 

Kilpailukalenteri

ominaisuuspisteet ja kilpailutaso

Hyppykapasiteetti ja rohkeus: 00.00 pistettä

Nopeus ja kestävyys: 00.00 pistettä

Kuuliaisuus ja luonne: 00.00 pistettä

Tahti ja irtonaisuus: 00.00 pistettä

Tarkkuus ja ketteryys: 00.00 pistettä

Kouluratsastuksessa 00.00 ominaisuuspistettä, vaikeustaso 0/0

Esteratsastuksessa 00.00 ominaisuuspistettä, vaikeustaso 0/0

Koulutustaso: Helppo A, 100cm

 

Ominaisuuspisteiden reaaliaikainen tilanne löytyy täältä.

 

Tämä on virtuaalitalli | This is a sim game stable

Ulkoasu © 2015 VRL-02877 | Ulkoasun kuvat © SN ja mugley (CC 2.0 by-sa)

©2019 Funfair ponies - suntuubi.com