Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

tämä on virtuaalihevonen | this is a sim game horse

Funfair's Rüdiger

KV-III

© Hippios

rotu newforestinponi OMISTAJA lottis VRL-13831
SUKUPUOLI ori KASVATTAJA Funfair Ponies
SYNTYMÄAIKA 23.09.2015 (3-vuotias 11.11.2015) MAAHANTUOJA -
SÄKÄKORKEUS 132cm PAINOTUSLAJI kouluratsastus
rekisterinumero VH15-027-0351 KOULUTUSTASO helppo A

20.12.2015 Kouluvarsojen laatuarvostelutilaisuus, 16,5p, KV-III

Ruuti on luonteeltaan lähes päinvastainen, kuin lempinimestä voisi olettaa. Ori nimittäin on maailman rauhallisin tapaus, joskus voisi sanoa jopa laiskaksi. Sen kanssa ei kyllä kiirettä koskaan ole, se on asia, jota Ruuti vihaa ylikaiken. Mikäli haluat siis tulla orin kanssa toimeen, varaa aikaa sen hoitamiseen, äläkä vain kiireellä huhki menemään, siitä ei Ruuti pidä laisinkaan.

Hoitaessa ori köllöttelee rauhallisesti karsinassaan ja sen kanssa saa tehdä lähes mitä vain, eikä se ole moksiskaan. Sitä voi siis hoitaa pieni lapsikin yhdessä aikuisen kanssa, ori on sen verran kiltti ja rauhallinen. Kuitenkin mikäli sen karsinaan laittaa huutavan lapsilauman, ori saattaa hermostua ja alkaa luimimaan ja vilauttelemaan hammaskalustoaan. Harjaus ja kavioiden puhdistus sujuvat hyvin orin kanssa, eikä varustamisessa liiemmin ole ilmennyt ongelmia. Taluttaessa Ruuti löntystelee taluttajansa takana ja sitä saa ennemminkin raahata mukanaan kuin taluttaa. Tarhassa ori viihtyy paremmin omissa oloissaan, joten tarhakavereita kannattaa olla korkeintaan muutama muu poni. Tarhasta haettaessa Ruuti seisoo visusti omassa nurkassaan eikä mieluiten liikahtaisi mihinkään. Kiinni se kuitenkin antaa hyvin, eikä riimunkaan kanssa ole ongelmia.

Ratsastaessa Ruuti on luonteensa mukaan alkuun hyvin laiskahko. Mikäli oria kuitenkin jaksaa alusta alkaen patistaa liikkeelle paremmin, se loppua kohden jaksaa jo työskennellä mukavassa tempossa. Kouluratsastuksessa Ruuti on hyvin huolellinen liikkeissään ja työskenteleekin hyvällä työmoraalilla, eikä suostu jättämään harjoituksia kesken. Virheilleen ori on melko armoton ja ratsastajan tuleekin muistaa kehua oria ahkerasti sen hyvistä suorituksista. Maastossa ori rakastaa valtavasti rentoja kävelylenkkejä, eikä suuremmin innostu laukkasuorista. Käyttäytyminen metsän siimeksessä on äärimmäisen hyvää, eikä ori säiky odottamattomia ääniä tai isoja rekkoja. Kilpailuissa Ruuti on hyvin kiltti, se ei turhia jännittele suoritustaan ja tekeekin sen entistäkin huolellisemmin äärimmäistä tarkkuuttaan hyväksikäyttäen. Kilpailupaikoilla se ei keskity turhia ympärillä olevaan hälinään. Matkustus kilpailupaikalle sujuu myös hyvin, Ruuti viihtyy hyvin trailerissa. Trailerista pois tulemisessa on kuitenkin silloin tällöin ollut ongelmia ja ori täytyykin houkutella ulos esimerkiksi herkkujen avulla.

 

Sukutaulu

isä Ganri Rachwan

nf, trn

ii. Xerber Yon iii. Rannveig Minos
iie. Temil Mirlam
ie. Unarath Nemea iei. Greenblade
iee. Upuschanna

emä Wakefield Lexia

nf, rn

ei. Damien Mey

eii. Coyan Mey
eie. Damiana

ee. Wakefield Cassandra

eei. Wakefield Castiel
eee. Lavernia Ser

 

Jälkeläiset

syntymäaika varsa emä omistaja
00.00.0000 o/t. varsa vanhempi omistaja

 

Kilpailukalenteri

Porrastettujen ominaisuuspisteet ja kilpailutaso

Hyppykapasiteetti ja rohkeus: 0.00 pistettä

Nopeus ja kestävyys: 0.00 pistettä

Kuuliaisuus ja luonne: 947.37 pistettä

Tahti ja irtonaisuus: 1264.94 pistettä

Tarkkuus ja ketteryys: 0.00 pistettä

Kouluratsastuksessa 2212.31 ominaisuuspistettä (vaikeustaso 5)

Kouluratsastus maksimitaso: 4

Kouluratsastus koulutustaso: Helppo A

 

Ominaisuuspisteiden reaaliaikainen tilanne löytyy täältä.

 

Tämä on virtuaalitalli | This is a sim game stable

Ulkoasu © 2015 VRL-02877 | Ulkoasun kuvat © SN ja mugley (CC 2.0 by-sa)

©2019 Funfair ponies - suntuubi.com