Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

tämä on virtuaalihevonen | this is a sim game horse

Funfair's Mellory

© kuvaaja ei halua nimeään mainittavan

rotu newforestinponi OMISTAJA lottis VRL-13831
SUKUPUOLI tamma KASVATTAJA Funfair Ponies
SYNTYMÄAIKA 01.04.2016 (4-vuotias 12.04.2016) MAAHANTUOJA -
SÄKÄKORKEUS 145cm PAINOTUSLAJI esteratsastus
rekisterinumero VH00-000-0000 KOULUTUSTASO 120cm

Melli on hyvin samanlainen luonteeltaan kuin newforestinponien rotumääritelmän mukainen poni. Se tulee hyvin toimeen ihmisten kanssa ja on hyvin jalo sekä yhteistyöhaluinen. Mitään erityisiä ongelmia tamman kanssa ei koskaan ole ollut ja sen kanssa on helppo työskennellä. Luonteensa puolesta se onkin mitä loistavin emä jalostusta ajatellen.

Hoitaessa Melli käyttäytyy rauhallisesti, eikä juuri reagoi erilaisiin hoitotoimiin. Harjatessa se seisoskelee kiltisti karsinassaan ja antaa hoitajansa harjata ja puhdistaa kaviot nätisti. Satulointi sujuu ilman sen kummempia kahinoita, eikä suitsiminenkaan ole tuottanut ongelmia. Silloin tällöin tamma ei meinaa avata suutaan, mikäli kuolaimet ovst esimerkiksi kylmät, Melli ei meinaa ottaa niitä suuhunsa. Pestessä tamma käyttäytyy myös mallikelpoisesti ja tykkää valtavasti pestävänä olemisesta. Taluttaessa se kävelee reippaasti taluttajansa rinnalla, eikä ole koskaan yrittänyt rynniä taluttajansa päälle tai muuta vastaavaa.

Ratsastaessa Melli on yhteistyökykyinen ja valpas. Se on hyvin ihanteellinen ratsu, sillä sitä ei tarvitse potkia liikkeelle muttei tarvitse kämmenet rakkuloilla yrittää jarrutellakaan. Kouluratsastuksen parissa Melli on kuitenkin aina ollut hiukan lyhyt pinnainen, eikä se ole jaksanut kovinkaan harjoitella pelkkiä pohkeenväistöjä tai kiemurauria. Tamma nauttii enemmän, kun saa hypätä vapaasti, eikä joudu piirun tarkasti tekemään haluttuja koululiikkeitä. Esteillä Melli omaa mukavan pehmeän ja korkeutta hakevan hyppytyylin. Eniten ongelmia on aiheuttanut se, että tamma yrittää radoilla oikoa mahdollisimman useasta paikkaa. Ratsastajan täytyy siis napakasti ohjata tammaa hyvää tietä pitkin esteelle, eikä antaa tamman viedä itseään huonossa kulmassa niin, että puomit kolisevat. Maastossa Melli on valpas mutta rauhallinen ratsu. Se ei juuri säiky autoja tai outoja ääniä ja liikkeitä metsässä. Tamma toimii hyvin sekä ryhmässä että yksin ratsastaessa ja se jaksaa maastoilla pitempiäkin lenkkejä.

Kilpailutilanteissa tamma käyttäytyy samoin kuin kotona treenatessa. Se ei turhia jännitä ja Melli muistaa aina keskittyä olennaiseen. Alkuverryttelyissäkään ei vaadita mitään erityisiä kongervenkkejä, vaan rivakat ja tehokkaat verryttelyt riittävät hyvin. Matkustaminen onnistuu Mellin kanssa myös vallan hyvin. Se viihtyy trailerissa, eikä lastaaminenkaan ole tuottanut kummempia ongelmia.

Sukutaulu

isä Nerian Galaxy Cruiser

KTK-II

nf, rn

ii. Blackburns Shiraz iii. Blackburns Shaman
iie. Blackburns Sweetlips

ie. Scarlett's Star

ERJ-II

iei. Bazooka SWE
iee. Surely Scarlett

emä Funfair's Magic Merry

nf, rn

ei. Mr. Picabo

ERJ-I, NFL-II

eii. Peekaboo
eie. Miss Melodian

ee. Revonhännän Melinda

eei. My Memory Lane
eee. Revonhännän Mindylee
tyhjä

 

Jälkeläiset

syntymäaika varsa isä omistaja
00.00.0000 o/t. varsa vanhempi omistaja

 

Kilpailukalenteri

ominaisuuspisteet ja kilpailutaso

Hyppykapasiteetti ja rohkeus: 00.00 pistettä

Nopeus ja kestävyys: 00.00 pistettä

Kuuliaisuus ja luonne: 00.00 pistettä

Tahti ja irtonaisuus: 00.00 pistettä

Tarkkuus ja ketteryys: 00.00 pistettä

Kouluratsastuksessa 00.00 ominaisuuspistettä (vaikeustaso 0)

Kouluratsastus maksimitaso: 6

Kouluratsastus koulutustaso: 120cm

 

Ominaisuuspisteiden reaaliaikainen tilanne löytyy täältä.

 

Tämä on virtuaalitalli | This is a sim game stable

Ulkoasu © 2015 VRL-02877 | Ulkoasun kuvat © SN ja mugley (CC 2.0 by-sa)

©2019 Funfair ponies - suntuubi.com