Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

tämä on virtuaalihevonen | this is a sim game horse

Funfair's Stormie

© Hippios

rotu newforestinponi OMISTAJA lottis VRL-13831
SUKUPUOLI tamma KASVATTAJA Funfair Ponies
SYNTYMÄAIKA 09.04.2016 (4-vuotias 16.04.2016) MAAHANTUOJA -
SÄKÄKORKEUS 145cm PAINOTUSLAJI kouluratsastus
rekisterinumero VH16-027-0041 KOULUTUSTASO helppo A

Stormi on kiltti ponitamma, mutta omaa myös paljon omaa tahtoa. Se osaa olla hyvin päättäväinen ja ei taivu hoitajansa tahtoon ihan tuosta vain, mikäli sille päälle sattuu. Mikäli Stormi kanssa on kerran tullun toimeen hyvin, tämä muistaa sen ja jatkossakin osaa käyttäytyä hyvin. Se ei kuitenkaan siedä hoitaessa sitä, mikäli sen tahtoon ei taivu. Tällöin tamma osaa kyllä näyttää mieltään.

Hoitaessa Stormi käyttäytyy pääasiassa hyvin. Sen kanssa ei yleensä ongelmia ilmene lainkaan, silloin tällöin tammalle kuitenkin sattuu niitä kuuluisia känkkäränkkä päivä, jolloin mikään ei kelpaa ja kaikki ärsyttää. Tällöin tamma kannattaa suosiolla jättää omaan yksinäisyyteensä ja tulla myöhemmin takaisin. Stormi nauttii valtavasti hoidettavana olosta. Kaikenlainen harjaaminen, peseminen ja harjan letitys ovat avain tamman kiltteyteen. Hoivatessa tammaa, se ei muista varustaessa kenkkuilla juurikaan. Muutoin varustaminen tuottaa hieman ongelmia, sillä tamma tahtoo väistää satulaa eikä avaa suutaan kuolaimille. Kun muistaa harjailla tammaa hyvän aikaa, siitä saa varmasti sellaisen kaverin joka ei jaksa osoittaa mieltään. Taluttaessa Stormi on hieman hankala, sillä se meinaa mennä aina oman pään mukaan haluamiaan reittejä. Kun taluttaja pysyy tiukkana, tammakin alkaa käyttäytyä ja luopuu omista reittisuunnitelmistaan.

Ratsastaessa Stormi on hyvin herkkä tamma ja vaatii ratsastajaltaan pehmeän käden ja hienovaraiset avut. Alkuun se on yleensä hieman laiskanpulskea ja tahmea, mutta mikäli ratsastaja pysyy jämäkkänä ja tiukkana alusta alkaen, yhteistyö alkaa varmasti luistaa paremmin. Jos kuitenkin ratsastaja alkaa antaa periksi, on luvassa melkoinen show. Stormi nimittäin alkaa kuljettelemaan ratsastajaansa mielensä mukaan välittämättä avuista tai käskyistä. Kilpailutilanteissa Stormi onnistuu oikein hyvin, mikäli sen muistaa lämmitellä perinpohjaisesti. Tamman kanssa nimittäin käy usein niin, että parhaat suoritukset nähdään harjoitusten lopussa. Jos siis alkuverryttelyiden aikana ratsastaa ne niin sanotut huonot suoritukset alta pois, loistaa Stormi itse kilpailusuorituksessa. Matkastus sujuu myös ilman sen kummempia ongelmia, joten tamma sopii hyvin kilpaponiksi.

    

Sukutaulu

isä Miquel Flux

nf, tprt

ii. Edwardo iii. Equardo
iie. Cinnamon
ie. Eleven Dreams iei. Robbie Jones
iee. Mimosa Dreams

emä Breezy Storming

nf, rn

ei. Storm's Sniper

YLA2, KRJ-I

eii. Storm's Sailor
eie. Lady Iris

ee. Starletto's Quinzy

eei. Wyeth Way Ralphie
eee. Starletto's Quanna

 

Jälkeläiset

syntymäaika varsa isä omistaja
00.00.0000 o/t. varsa vanhempi omistaja

 

Kilpailukalenteri

ominaisuuspisteet ja kilpailutaso

Hyppykapasiteetti ja rohkeus: 00.00 pistettä

Nopeus ja kestävyys: 00.00 pistettä

Kuuliaisuus ja luonne: 807.17 pistettä

Tahti ja irtonaisuus: 1095.93 pistettä

Tarkkuus ja ketteryys: 00.00 pistettä

Kouluratsastuksessa 1903.1 ominaisuuspistettä (vaikeustaso 5)

Kouluratsastus maksimitaso: 4

Kouluratsastus koulutustaso: Helppo A

 

Ominaisuuspisteiden reaaliaikainen tilanne löytyy täältä.

 

Tämä on virtuaalitalli | This is a sim game stable

Ulkoasu © 2015 VRL-02877 | Ulkoasun kuvat © SN ja mugley (CC 2.0 by-sa)

©2019 Funfair ponies - suntuubi.com