Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

tämä on virtuaalihevonen | this is a sim game horse

Cherryberry

© kasvattaja

rotu shetlanninponi OMISTAJA lottis VRL-13831
SUKUPUOLI tamma KASVATTAJA Milja, Fiktio
SYNTYMÄAIKA 31.03.2016 (4-vuotias 15.04.2016) MAAHANTUOJA -
SÄKÄKORKEUS 101cm PAINOTUSLAJI kouluratsastus ja valjakkoajo
rekisterinumero VH16-017-0190 KOULUTUSTASO helppo C, vaativa valjakko

Cheri on todellinen pikku prinsessa! Vanhemmiltaan tamma nimittäin on perinyt hieman ailahtelevaisen luonteen, joka rakastaa olla puunattavana ja huomionkeskipisteessä. Kovin ahneeksikin Cheriä voisi kutsua, se nimittäin on todellinen herkkuhirmu! Tamman lahjominen tahtoonsa onnistuu siis helposti, mutta auta armias jos sinulla on jäänyt hippusenkaan murusia taskuusi, tamma kyllä käy imurin lailla toimeen.

Hoitaessa Cheri on todella kilti, se vain nauttii paikalla olostaan, kun saa olla hoidettavana. Tamma nuokkuu paikoillaan hoitotoimenpiteiden ajan, eikä sen kanssa tarvitse taistella juuri mistään. Kaviot Cheri nostaa nätisti, pesupaikallakin käyttäytyminen on mallillaan. Varustaminen sujuu yleensä hyvin, riippuen kuitenkin pitkälle siitä, onko tammaa jaksanut harjailla tarpeeksi pitkään. Mikäli Cherin mielestä harjaustuokio on jäänyt liian lyhykäiseksi, se tekee varustamisesta hoitajalleen mahdollisimman hankalan. Jos kuitenkin olet jaksanut harjata Cheriä hyvän tovin, tamma antaa varustaa itsensä todella nätisti. Taluttaessa tamma kävelee reippaasti taluttajansa rinnalla. Kevään tullessa tosin orastavat ruohontupsut kiinnostavat enemmän kuin taluttajansa totteleminen, joten silloin saa riimunnarun varressa olla tarkkana.

Ratsastaessa sekä valjakossa Cheri on melko vauhdikas poni. Tammalla on nimittäin vähän painavemman puoleinen kaasujalka ja sitä saa olla jarruttelemassa todella usein. Kuitenkin jos alkuverryttelyissä tamma saa päästellä höyrynsä pois, jaksaa se paremmin keskittyä tehtäviin. Kouluratsastuksessa Cherillä on keskittyminen aina hieman hukassa ja sen kanssa pitääkin jaksaa tehdä monipuolisia harjotteita, jottei se pääse tyystiin kyllästymään. Esteillä puolestaan Cherin kaasujalka on pahimmillaan ja touhu saattaa mennä jopa vaaralliseksi saakka, kun jarruja ei tahdo löytyä. Tämän vuoksi esteillä Cherin kanssa ei kilpailla, lähinnä silloin tällöin vain hypellään omaksi iloksi. Kärryjen edessä tamma toimii ylivoimaisesti parhaiten. Toki tällöinkin vauhdinsäätely saattaa olla alkuun pielessä mutta ohjastajan ollessa valppaana asia korjaantuu melko nopeastikin. 

Kilpailutilanteet ovat Cherille helppoja. Se ei ole koskaan erityisemmin jännittänyt kilpailutilanteita ja uusilla paikoilla se nauttii olostaan. Silloin tällöin tammaa on vain hieman vaikea saada keskittymään itse kilpailusuoritukseen, sitä kun kiinnostavat kanssa kilpailijat enemmän. Tässäkin tapauksessa intensiiviset ja nopeat alkuverryttelyt ovat apuna. Kilpailumatkojen haastavuus Cherin kanssa on tämän haasteellinen lastaaminen ja kilpailumatkat. Tamma ei ole oikein koskaan viihtynyt trailerissa pidempiä matkoja ja tämän vuoksi lastaaminenkin tuottaa hieman päänvaivaa. Lyhykäiset kilpailumatkat kuitenkin onnistuvat lähes moitteetta.

 

Sukutaulu

isä Jokikosken Larry

she, m

ii. Getti iii. ei tiedossa
iie. ei tiedossa

ie. Alexia SWE

esi-KTK, YLA3, VVJ-III

iei. Kameron SWE
iee. Triinu SWE

emä VIR MVA Ch Berryqueen Dei

KTK-II, VVJ-I

she, mpäist

ei. Bootleg Pirate

KTK-II

eii. Radwan Brave
eie. Clover's Jinni

ee. VIR MVA Ch Blueberry Hop

KTK-I, YLA2

eei. Tedwin of Oasis
eee. Hollow's Ginger

 

Jälkeläiset

syntymäaika varsa isä omistaja
00.00.0000 o/t. varsa vanhempi omistaja

 

Kilpailukalenteri

ominaisuuspisteet ja kilpailutaso

Hyppykapasiteetti ja rohkeus: 00.00 pistettä

Nopeus ja kestävyys: 00.00 pistettä

Kuuliaisuus ja luonne: 00.00 pistettä

Tahti ja irtonaisuus: 00.00 pistettä

Tarkkuus ja ketteryys: 00.00 pistettä

Kouluratsastuksessa 0/1 tasolla, ominaisuuspisteitä 00.00

Valjakkoajossa 0/5 tasolla, ominaisuuspisteitä 00.00

Koulutustaso: Helppo C, vaativa valjakko

 

Ominaisuuspisteiden reaaliaikainen tilanne löytyy täältä.

näyttelykalenteri

06.12.2016 Vaniljavaara, VSN, RCH 38,5, tuom. sparrow-mind 

14.01.2018 Maybeck Stud, VSN, RCH 38p, tuom. reibili 

21.01.2018 Ravitalli Rusko – VSN – RCH - 37p – tuom. reibili

 

 

Tämä on virtuaalitalli | This is a sim game stable

Ulkoasu © 2015 VRL-02877 | Ulkoasun kuvat © SN ja mugley (CC 2.0 by-sa)

©2019 Funfair ponies - suntuubi.com